familiearchivaris

Familiearchief Van der Neut

Via dit digitale archief kunt u mij - Willem van der Geest - helpen met het vullen en beschrijven van het familiearchief!Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief Van der Neut omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's? Stuur mij een toegangsverzoek!

Na inloggen zijn profielfoto's zichtbaar.

De archivaris van dit familiearchief is Willem van der Geest. Samen met nog 2 deel­nemers actief aan de familie­geschie­denis!

Mijn naam is Wilhelmus, Jacobus van der Geest (Roepnaam Willem) geboren op 1 maart 1954 in Den Haag en zoon van Huberta Johanna van der Neut. Mijn geboortenaam is Wilhelmus, Jacobus van der Neut, in okt 1956 heb ik de naam " van der Geest " van mijn (stief) vader gekregen, door hun huwelijk.

Wat mij bezig hield was de familie geschiedenis. Ik ben toen met mijn stamboom onderzoek in de jaren '80 begonnen. Ook ben ik toen met diversen van der Neuten in contact gekomen. Het prikkelde om een familievereniging te starten. Dat hebben wij in 1999 voor elkaar gekregen, met Dick, Dirk, Jan, Antoon en Piet van der Neut en ik.

De vereniging draagt de naam VAN DER NEUT-EN VERENIGING. Deze is gevestigd in Eindhoven.

Dit archief heb ik aangemaaakt om als ondersteuning te dienen voor degene die onderzoek doen in en voor de Van der Neut-en Vereniging. Om contact te leggen met alle familieleden om informatie uit te wisselen om de stamboom up-to-date te krijgen en houden. Dit kan alleen gebeuren met uw en mijn inbreng. Ik wil u dan ook vragen om zoveel mogelijk informatie bestaande uit geboorten, overlijden, huwelijken, verhuizingen, krantenartikelen of andere noemers waardigheden over de ” Van der Neut-en ” hier te plaatsen. Mocht de Van der Neut-en Vereniging het interessant vinden, dan kunnen ze deze ook plaatsen in hun verenigingsboekje of nieuwsbrief.

Ook kunnen de onderzoekers m.b.t. de database van de Van der Neut-en Vereniging hier informatie uit putten. Wie het leuk of interessant vind kan vriend worden, je moet wel een familieband hebben met de de naam " van der Neut ". Natuurlijk is dit pas een begin en iedere vriend kan op deze pagina ook iets leuks plaatsen wat met de van der Neuten te maken heeft. Denk daarbij aan een leuk familie verhaal of anekdote. Foto's bijvoorbeeld die bijvoorbeeld bij een verhaal horen. Ik zou zeggen deel dit met familie en wordt lid van dit familiearchief......