familiearchivaris

Familiearchief Wetenswaardigheden van de krijgsmacht

Verzameling van foto's, kaarten, tekeningen en wetenswaardigheden van verdedigingswerken, militaire historie, bewapening en verder alles wat met de krijgsmacht te maken heeft.

Omdat op veel forten en verdedigingswerken een schitterende flora en fauna te vinden is wordt ook hier aandacht aan besteed.

Een interactieve website voor fortgidsen en liefhebbers van de krijgsmacht met als doel een gezamenlijk archief met veel insite informatie uit hand van de kenners.

Bij het plaatsen van foto's heb ik mijn uiterste best gedaan om de fotograaf of rechthebbenden op te sporen en hun naam te vermelden. Dat is niet altijd gelukt. Mocht u een foto herkennen als een van de uwe neemt u dan a.u.b. contact met mij op.

Alle foto's in dit archief mogen worden gedownload en op passende wijze gebruikt, in privé en niet commerciële, artikelen en presentaties over de waterlinie en/of andere artikelen aangaande de krijgsmacht. Voor zover van toepassing met bronvermelding.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Dirk de Groot. Samen met nog 45 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Dirk de Groot - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws