familiearchivaris

Familiearchief van de afstammelingen van Joannes Proost en Elisabeth Vermeulen

Dit archief zal in de loop van de jaren de opslagplaats van verhalen, vondsten, foto's ... worden voor de nakomelingen van Joannes Proost en Elisabeth Vermeulen uit Gierle. Dit archief loopt tot de eeuwwisseling van 1900 naar 2000.

Deelarchieven na die periode zijn afzonderlijk terug te vinden. Ik nodig u uit alleszins uit voor dit archief en één deelarchief dat naar uw oudouders of(bet-)(over-)grootouders verwijst (rond 1900). Indien u dat deelarchief nog niet gevonden hebt geef me een seintje dat start ik er één op of nodig u uit.

Let op! Indien u interessante gegevens wilt meedelen, denk eraan dat "alle uitgenodigde" nakomelingen van dit echtpaar die teksten kunnen lezen. Dus ook personen die u helemaal niet kent. U bent dan ook bezorgd voor de bescherming van ieders persoonlijke levenssfeer. U mag dus o.a. gegevens van levende personen niet zonder hun toestemming openbaar maken. Wees zakelijk in het verslag van uw vondsten.

De website Genealogie Online past automatisch bepaalde privacyregels toe. Dit wil zeggen dat bepaalde personen niet zichtbaar zijn voor bezoekers van de openbare website. Alleen u als uitgenodigde nakomeling kan alle personen zien. Het is mogelijk om uw naam te verwijderen door uw verzoek aan mij te richten. Voor deze privacyregels lees https://www.genealogieonline.nl/help/item.php/5.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Ludo Proost.

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Ludo Proost - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek