familiearchivaris

Familiearchief Mellendijk

Sinds 1990 ben ik bezig met het genealogische onderzoek naar de familie Mellendijk.
De genealogische gegevens op deze site zijn hoofdzakelijk verkregen uit onderzoek in het Rijksarchief te 's- Gravenhage, het Centraal Bureau voor Genealogie, het provinciaalarchief te Arnhem en het gemeentearchief van de gemeente Wisch te Varsseveld.
Tevens zijn veel gegevens afkomstig van bereidwillige naamgenoten, die hun persoonlijke gegevens beschikbaar hebben gesteld voor opname in deze genealogie. Tot heden is het onderzoek gevorderd tot ca. 1730.
Rond die tijd komen 4 naamgenoten voor die op dat moment vermoedelijk neven en/of achterneven van elkaar zijn. De naam Mellendijk komt reeds veel eerder voor in de archieven. In de trouwboeken van Terborg wordt in het jaar 1645 de naam Jann en Mette Mellendick reeds genoemd.
Die verwantschap heb ik tot heden nog niet kunnen vastleggen. De naam Mellendijk komt ook in andere vormen voor zoals o.a.: Mellendieck, van Mellendiek en Mellendijck. Tevens zijn verzamelde genealogische gegevens van aangetrouwde familieleden te raadplegen.

Indien u vragen of nieuwe informatie heeft over deze genealogie. Neem dan gerust contact met me op.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is -.

Via dit digitale archief kunt u mij - - - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek