familiearchivaris

Familiearchief Visser-Aafjes

Mijn Familie naam is Visser van Vader en Aafjes van Moeder.

Visser:

Komt van de Drenthse gronden, waar in Hoogeveen een Gerrit Visser trouwde met een Odoornse Jantien Hofstede waar een zoon met de naam Adrianus Hendrikus Visser trouwde met een Sliedrechtse Elizabethe Cleton en woonde in Assendelft -Genieweg 5 waar op 13-05-1923 Gerrit Willem Visser werd geboren.

Aafjes:

Jan Aafjes gehuwd met Klaasje Kwantes, zoon Dirk-Jan Aafjes gehuwd met Neeltje Bakker, Dochter Trijntje Aafjes.

Gerrit Willem Visser trouwde op 26 oktober 1948 met Trijntje Aafjes in het voormalige Gemeentehuis van Assendelft, zij kregen 3 kinderen waar de eerste in 1953 een dood geboren kind was en in 1954 op 1 september een zoon met de naam Adrie Dirk-Jan( Assendelft) en in 1958 een zoon op 28-12-1958 Dirk-Jan ( Arnhem)

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Dirk-Jan Visser.

Via dit digitale archief kunt u mij - Dirk-Jan Visser - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws