familiearchivaris

Familiearchief Jansen/Wolski

Na overlijden vader er achter gekomen dat wij zijn kant van de familie uberhaupt niet kenden en na doorzoeken van zijn archief erachter kwamen dat zijn moeder een Poolse was die enige tijd in het St.annapark te Venray heeft gewoond, ben nu op zoek naar info omtrent haar en natuurlijk daarnaast ook naar mijn Opa die de naam Jansen moet hebben daar onze familie met deze naam verder het leven doorgaat.

Probleem is dat er verder totaal geen informatie beschikbaar is en wij met een compleet blanco blad moeten beginnen in de hoop dat iemand ons verder kan helpen.

Onze familie komt uit Rotterdam heeft gewoond op de Molenwaterweg, Prins Hendriklaan (Noordereiland) en v.d.Sluysstraat als dit helpt om iemand op een spoor te zetten.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is W.F.M. Jansen.

Via dit digitale archief kunt u mij - W.F.M. Jansen - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek