familiearchivaris

Familiearchief Fake Slot » Nieuws » Verzoek contact Bouke Klaas van der Wielen, woonachtig in Australie


In een e-mail kwam het verzoek binnen van Klaas van der Wielen om in contact te komen met een

ver Familielid in Australie, t.w. Bouke Klaas van der Wielen, wie kent deze persoon en heeft nadere informatie en kan beiden met elkaar in contact brengen?

Misschien zou Dhr. Polman in Australie wat meer te weten kunnen komen, bij deze een oproep aan hem om Klaas behulpzaam te zijn. (Onderzoek ter Plaatse).

Beste Klaas ook zou je een verzoek kunnen doen in Wie is Wie.

Help allemaal even mee en dan zou het toch moeten lukken, niet waar.

Verder is alles nog nieuw in het Familie-Archief, ik ben bezig met documenten, verhalen, etc. te verzamelen en in het Archief te plaatsen, dit vergt nogal wat tijd en geduld en zal ten koste gaan van het verder uitbreiden van de Fam. Stamboom, doch het leek mij leuk als van elke Tak in de Fam. Stamboom (Slot) een bijdrage komt te staan, U en ik hebben het immers samen gedaan om te komen tot bijna 120.000 personen in de Stamboom, mijn dank aan jullie allen is groot.

Ik zou zeggen voor de komende jaren steek de kop niet in het zand of lig te luieren aan het strand, maar help mee om alles (Fam. Stamboom) nog beter en completer te maken, zodat gezegd kan worden dit mag gezien worden (Presentatie).

Ik wens in mijn 1e nieuwsbulletin iedereen alvast een fijn weekend, en zal proberen om elke week een nieuwsbulletin uit te brengen met al het nieuws van de betreffende week (Weekbulletin).

Met vr. groet en een gezond weerzien (tot horens),

Fake Slot.


Fake Slot (de familiearchivaris) | 3 weken geleden


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.