familiearchivaris

Familiearchief Fake Slot » Nieuws » Weeknieuws 27-11-2022


Goedendag eerst even een felicitatie voor de Jarige (Mede-Sitebeheerder) Elise van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaartjes in goede gezondheid erbij, samen met haar en iedereen die mij of Elise gemaild heeft, hebben wij allen een fantastisch resultaat gehaald, de Fam. Stamboom telt op dit moment, jawel meer dan 120.000 personen.(Hiep, hiep, hiep Hoera).

De mails waren afkomstig tout le Monde (van over de hele wereld), hierbij waren vele bijdragen in de vorm van Parentelen, Kwartierstaten of hele familie-archieven, ook de adelijke Tak in de Fam. Stamboom heeft zijn bijdrage geleverd, Rutje mijn hartelijke dank hiervoor, het Fam. Archief van uw Tak in de Stamboom heb ik opgenomen, onder afbeeldingen als document.

Wat opvalt bij alle mails (honderden per dag) die toegezonden worden is dat er vaak vemeld staat ik heb aanvullingen voor die of die, soms verder niks in eerste instantie, als je verzoek doet voor aanvullingen of correcties of anderzijds, stuur in de mail alvast uw eigen data mee over Uzelf en uw Fam. Tak, m.a.w. begin bij Uzelf en dan uw ouders en grootouders, dat werkt voor ons een stuk makkelijker.

Momenteel ben ik bezig met de Parenteel Booij, welke mij ter beschikking gesteld is door een kennis, mijn dank hiervoor, het doorspitten is een monnikkenwerk, ik had al veel Booij's in de Stamboom staan maar dit geeft een bijdrage, dat de Jonge Garde ook eens vertegenwoordigd worden, uiteraard met in achtneming van de Privacy.

Een oproep aan allen die een familielid in de Fam. Stamboom hebben staan, draag ook een steentje bij en kom met aanvullingen etc. van uw verwanten, het devies is immers samen staan we sterk en verzetten bergen werk.

Zonder te pochen over het bereikte resultaat, kan ik stellen dat op een bestand van 120.000 personen, de foutscore 1.400 personen zijn, dat lijkt mij als ik de Rekenmeester raadpleeg, toch een dikke voldoende statistisch gezien.

Ik sluit af voor deze week met iedereen een fijn weekend te wensen en voor de komende week veel plezier met het dichten en rijmen voor het Sinterklaasfeest.

Fake Slot.De koning te rijkGoed !

 

 


Fake Slot (de familiearchivaris) | op 27-11-2022


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.