familiearchivaris

Familiearchief Fake Slot » Nieuws » Weeknieuws 03-12-2022


Goeden Morgen Lieve (voor de vrouwen onder ons) en Beste (de mannetjes) onder ons, we hebben het rijmen en dichten achter de rug voor Sinterklaas, en we maken ons op voor Kerst, hier en daar zie ik al een Kerstboom staan en ook de buiten-Kerstverlichting bij sommigen brandt al.

Bij deze dan ook een Kerstgroet voor een ieder die ik niet middels een Kerstkaart persoonlijk heb geschreven, op deze manier ben ik niemand vergeten: Ik wens een ieder waar ook ter Wereld een Prettig Kerstfeest, een zalig uiteinde en een opgewekt, gezond, vitaal, blij Nieuw Begin (Nieuwjaar 2023).

Wat de Fam. Stamboom aangaat wordt er nog druk gewerkt aan de Parenteel Booij, op de plank liggen nog het adelijke geslacht Schimmelpenninck, het geslacht Tourneau, Fam. Polman.

De dagelijkse mails zijn tot op heden afgewerkt en in de Fam. Stamboom verwerkt, wat betreft de verstuurde uitnodigingen voor het Fam. Archief, hier is tot nu aan toe slecht op gereageerd, ligt dit aan onweet of weet niet wat te schrijven, U moet denken hoe klein uw bijdrage ook is aan het Fam. Archief (uw eigen Tak in de Fam. Stamboom, met eigen gebruikersnaam en wachtwoord), spreekwoordelijk gezegd een kleine druppel wordt als het maar lang genoeg druppelt een Meer.

De stand van zaken in de Fam. Stamboom aangaande het aantal personen, bedraagt momenteel meer dan 121.000.

Bedankt voor een ieder die deze week mails gestuurd heeft en daardoor een wezenlijke bijdrage geleverd aan de groei van het aantal personen in de Fam. Stamboom.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend vanuit het kouder beginnende Noorden en tot volgende week maar weer.


Fake Slot (de familiearchivaris) | op 3-12-2022


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.