familiearchivaris

Familiearchief Fake Slot » Nieuws » Weeknieuws 04/2023


Even de feiten van deze week voor U op een rijtje gezet: De Fam. Booij afgewerkt, een nieuwe Tak Slot uit Almelo, Oldenzaal ontdekt met uitlopers naar Amerika.

Verder verwanten aangevuld van Groningen naar Maastricht en van Brazilie naar Amerika en Canada, met vele afbeeldingen inclusief, raadpleeg hiervoor de Fam. Stamboom op My Heritage, Genealogie-Online-Website, of Geanet.

Zegt U he, mijn familietak staat er ook bij en U hebt aanvullingen, we houden ons warm aanbevolen, uw aanvullingen opsturen of eventuele correcties, vragen etc. naar f.slot@outlook.com.

Mocht u een artikel, document of ander Nieuws hebben over een familielid in de stamboom, en u wilt dit in het Familie-Archief plaatsen laat U zelf dan uitnodigen door een mail te sturen naar voorvermeld e-mailadres en wij zorgen er dan voor dat u een eigen archief hebt aangaande uw famile binnen de fam. stamboom met een eigen gebruikesnaam en wachtwoord voor toegang tot uw persoonlijk archief.

Voor wat betreft de Links naar Genealogie-Websites en Archieven, ben ik begonnen met een voorzichtige start, zal proberen om e.e.a. langzaam in kaart te brengen, waar blijft uw hulp zou ik zeggen, denk even mee a.u.b.

Tot Slot let op de inzendingstermijn van de Gen-Puzzel is bijna verstreken, U heeft nog 4 dagen om te brainstormen, in februari maken we de winnaar of winnares bekend.

Alle inzenders van e-mails bedankt voor uw bijdrage tot nu toe en blijf zo doorgaan voor een grotere groei en juist beeld van de Stamboom, ik zeg maar zo: hoe dichter bij de bron, hoe meer men weet, nu alleen nog even delen met je andere verwanten in de Fam. Stamboom, mijn dank hiervoor en ik wens allen voor deze week weer als afsluiting een heel fijn weekend!

 

Fake.


Fake Slot (de familiearchivaris) | op 27-01-2023


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.