familiearchivaris

Familiearchief Amelander historie » Nieuws » GEZOCHT: bidprentjes van Amelanders


Voor een album met bidprentjes zijn wij op zoek naar bidprentjes van Amelanders. Daarvoor zouden wij het waarderen als u de bidprentjes van uw familie (grootouders en oudere familieleden) naar ons wilt mailen (info@amelanderhistorie.nl). Vervolgens plaatsen wij die in het album met bidprentjes, Uiteindelijk hopen we zo een groot mogelijke verzameling van bidprentjes van Amelanders in één album onder te brengen. 

Veel mensen hebben bidprentjes van familieleden maar doen hier niet veel mee. Dat is zonde want voor stamboomonderzoekers zijn ze best interessant. Meent u nog bidprentjes ergens op zolder of in een verdwaalde album te hebben, maak dan een foto of scan van het bidprentje. We hoeven alleen van de achterkant een foto te hebben. Hierop staat de tekst en de naam van de overledene. Zie als voorbeeld het bidprentje hierboven. 

Als u van het bidprentje een foto heeft gemaakt, kunt u die naar ons mailen of uploaden. Als u wilt uploaden, kunt u dit via een formulier doen waarbij u direct foto's vanaf uw computer kunt selecteren. Hier vindt u de instructies hoe u kunt uploaden.


Amelander Historie (de familiearchivaris) | op 10-12-2016


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.