familiearchivaris

Familiearchief Mannen van Croy

De mannen van Croy heten vandaag de dag Crooijmans, Crooymans, Croijmans of Croymans. Maar ook Kroijmans komt voor, net als Kroijmann. De voorouders van al deze mannen (en vrouwen!) van Croy woonden en werkten in en bij de buurtschap Croy in het oosten van Noord-Brabant, bij het gelijknamige kasteel. Zo is ook de oorsprong van de familienaam te verklaren.

Dit familiearchief is een verzamelplaats van genealogische gegevens, wetenswaardigheden, foto's en alle andere informatie die interessant is voor het onderzoek naar alle nakomelingen van de mannen van Croy.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Patrick Crooijmans. Samen met nog 11 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Patrick Crooijmans - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek