familiearchivaris

Familiearchief Terwijn

In dit familiearchief komen familieverhalen, foto's & documenten te staan. Dit zal alleen beschikbaar zijn voor familie. De basis wordt gevormd door het materiaal dat is verzameld door Wim & Lyda Terwijn. Ik heb dat bewerkt en voorzien van beeldmateriaal, zodat het nog meer tot de verbeelding zal spreken. Ook achtergrondverhalen door mijzelf geschreven zullen met regelmaat verschijnen, zodat je een nog beter beeld kunt krijgen over het leven van onze voorouders. De uitgebreide stamboom raad ik jullie ook aan. Ik stel jullie medewerking voor actuele aanvullingen van gegevens van je eigen gezin zeer op prijs.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Frits Terwijn. Samen met nog 16 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Frits Terwijn - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws