familiearchivaris

Familiearchief van der Giessen

Mijn lieve zus, broer, neven, nichten, achterneven en -nichten en verre verwanten.</p><p>Omdat ik al veel familiehistorie heb wil ik deze met jullie delen en hoop dat ook jullie je verhalen willen toevoegen.</p><p>Dit wordt het archief dat als stam heeft onze vaders Arie van der Giessen en Willem Frederik van der Giessen., zodat ook de Miog-kant van oma meegenomen wordt.</p><p> Via een link en wachtwoord kun je in het archief komen.</p><p>Ken je familie die ook toegang wil hebben, mail mij dan! De foto`s zijn in goede kwaliteit gescand en die kun je eventueel downloaden voor eigen gebruik.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Oetske Oldebesten- van der Giessen.

Via dit digitale archief kunt u mij - Oetske Oldebesten- van der Giessen - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek