familiearchivaris

Familiearchief Familie van Schijndel - Kicken

Mijn vader Gerard van Schijndel was getrouwd met mathilde Kicken en woonde in de Lindestraat 14 waar ik en mijn broer Jan zijn geboren heb ook nog een broertje deze heet Hans maar is overleden ,ik ben op zoek naar neven en nichten van mij , ben het contact na dood van mij vader verloren en wij woonde toen in de Espelaar 56 in Veghel weet dat een broer van mijn vader ook in Veghel woonde in de Tulpstraat ome Adriaan deze was getrouwd met zus van mijn moeder zij hadden 5 kinderen vijf meiden waar van ik me Tonnie en Marga nog beetje herinner Marga is getrouwd met Rene de Lima , en Tonnie is ook getrouwd en toen naar Zijtaart verhuisd naar haar ben ik op zoek .

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is L.M.E van Schijndel.

Via dit digitale archief kunt u mij - L.M.E van Schijndel - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek