familiearchivaris

Familiearchief Archief Halbe en Aukje

Dit online familiearchief biedt de mogelijkheid om alles digitaal bij elkaar te brengen wat we in dozen op zolder, in kasten of fotoboeken hebben bewaard over ouders (heiten en memmen), grootouders (pakes en beppes), ooms (omkes) tantes (muoikes), neven en nichten (omke- en muoikesizzers). Herinneringen zijn ook welkom. Het voordeel is dat je alleen maar kopieën (foto's, afbeeldingen, scans van brieven en documenten, e.d.) hoeft in te leveren en de originelen gewoon kunt houden en dat er zo een schatkamer van bekende en onbekende informatie kan ontstaan. Aan jullie om je bijdrage te leveren, aan mij om dit te ordenen en te presenteren. Ik zou zeggen: 'aan de slag!

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is P.R. van Commenee. Samen met nog 5 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - P.R. van Commenee - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek