familiearchivaris

Familiearchief Voskamp » Nieuws » Familiedag op 25 mei 2013


In de loop van de afgelopen jaren is veel informatie verzameld over de Voskampen via onderzoeken in verschillende archieven en de vele contacten met verwanten en geïnteresseerden.  Wij willen deze informatie graag met jullie delen en nodigen jullie dan ook uit voor de Voskamp- familiedag  op zaterdag 25 mei a.s.

Het doel van deze familiedag is door het bijeenbrengen van zoveel mogelijk familieleden er een aanzet wordt gegeven om een boek over het Westlandse geslacht Voskamp te maken en vervolgens uit te brengen. Jullie worden dan ook uitgenodigd om mee te denken in aanvullende informatie en/ of wijzigingen voor het boek. Dit zullen we op 25 mei verder uitleggen.

Ook zouden wij graag meer (oude) familiefoto’s en trouwfoto’s, geboortekaartjes en andere zaken in het boek willen opnemen. Daarom het verzoek om materiaal mee te nemen  naar deze dag zodat er digitale kopieën van gemaakt kunnen worden.

Tenslotte ontvangen wij ook graag allerlei wetenswaardigheden die in het boek opgenomen kunnen worden, zoals levensbeschrijvingen, anekdotes, informatie over hobby’s, bestuursfuncties etc. etc. Deze kan op daarvoor bestemde formulieren tijdens de bijeenkomst worden opgeschreven, maar…vooraf invullen en toesturen is natuurlijk óók mogelijk!

Programma

Het programma van deze familie bijeenkomst ziet er als volgt uit:

16.00 uur

Ontvangst koffie en gebak en gelegenheid om met elkaar kennis te maken

17.00 uur

‘Geschiedenis van het Westlandse geslacht Voskamp’

18.00 uur

Aanvang Partybuffet

19.00 uur

Uitwisselen informatie, gegevens, foto’s etc.

20.00 uur

Afsluiting

 

Gedurende dit programma is er gelegenheid om een kleine tentoonstelling over de familie Voskamp te bezichtigen. Tevens zal de stamboom hier kunnen worden bekeken.

Om deze dag ook gezellig en toegankelijk te maken voor iedereen wordt u bij aankomst koffie en appelgebak aangeboden. Tegen een geringe vergoeding van 15,- euro per persoon wordt een partybuffet[1] geserveerd. Meld u zich zo spoedig mogelijk (uiterlijk 15 februari a.s.) aan via de website www.voskampweb.nl. Het bedrag kunt u bij inschrijving via Ideal betalen. N.B. De kosten voor drank zijn hier niet bij inbegrepen.

 



[1] Partybuffet bestaande uit Huzarensalades, Waaiers meloen met Ardennerham, Nasischotel met saté, Kip Yambalaya en Stokbrood en kruidenboter

 


Marco Voskamp (de familiearchivaris) | op 13-01-2013


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.