familiearchivaris

Familiearchief Willem Glasbergen en verre verwanten » Nieuws » Uitnodiging familiedag 26 juni 2011, Katwijk


datum  :           zondag 26 juni 2011

tijd       :           inloop vanaf 11.00 uur

plaats   :           Strandtent Willy Zuid in Katwijk

routebeschrijving, zie http://www.strandhuisjeswillyzuid.nl/willyzuid//

 

Beste (verre) familieleden,

 

Hierbij nodigen wij u uit voor de tweede Glasbergen Familiedag, op zondag 26 juni in Katwijk. U en uw partner zijn welkom vanaf 11.00 uur. Initiatiefnemer Willem Glasbergen uit Den Helder zal u welkom heten en zal er het  een en ander vertelt worden over de ontstaansgeschiedenis van de familie. Vanaf half 1 is er een lopend buffet. Er zullen restantboeken Let op U Glas zijn en wellicht verschijnt er naar aanleiding van de reünie een bundel met alle nieuwe gegevens.

Wie dat wil, kan via ons van tevoren iets op de familiewebsite zetten (foto’s, anekdotes): http://members.multiweb.nl/glasbergen/

 

Aan de hand van het Glasbergen-netwerkspel heeft u de gelegenheid kennis met elkaar te maken. U krijgt één of meerdere foto’s van familieleden uitgedeeld en het is de bedoeling dat u in en om de strandtent naar hen op zoek gaat. Aan de wand hangen we van tevoren jeugdfoto’s van iedereen op.

U plakt samen met het gevonden familielid de ontvangen recente foto bij zijn of haar  jeugdfoto. Neemt u ook voldoende visitekaartjes (of pen en papier) mee om gemakkelijk adressen te kunnen uitwisselen?

 

Vanaf ongeveer half 1 zal er een lopend buffet voor u klaarstaan.

 

Er is voor kinderen niet speciaal iets geregeld. Mocht u die toch mee willen nemen, neemt u dan ook de benodigde spullen mee om ze zoet te houden?

 

Wellicht bespeurt u wat bekende gelaatstrekken of ontmoet u een boeiende bloedverwant van een andere tak. Of  u besluit om nooit meer naar een familiereünie te gaan en maakt er evengoed een leuke stranddag van. Maar wie nu niet komt, zal het allemaal nooit weten.

Meldt u zich dus aan met naam en adresgegevens en beroep (u mag ook eerdere beroepen vermelden). Wilt u een scherpe, recente pasfoto of portretfoto en, ten behoeve van het spel, ook een jeugdfoto naar ons mailen via onze website Letopuglas@quicknet.nl (scan minimaal 300 dpi).

 

Parkeren op zondag is gratis en er is vast wel een plekje in de buurt te vinden. Wie sportief is én met openbaar vervoer naar Katwijk komt, kan na afloop over het strand naar Noordwijk wandelen en daarvandaan de bus terug naar Leiden pakken.

 

De kosten à € 30,- per persoon voor het lunchbuffet en koffie met gebak zien we graag vóór 1 juni 2011 tegemoet op rekeningnummer 3810964 t.n.v. W.F. Glasbergen te Den Helder, onder vermelding van ‘Glasbergen Familiedag’.

 

Wij verheugen ons in elk geval op uw komst!

 

Namens het familiecomité:

·         Willem en Annelies Glasbergen, (correspondentieadres zie onder)

·         Willem Glasbergen jr., Den Bosch

·         Von (Yvonne) Glasbergen, Utrecht

·         Annelies Glasbergen-Hartwijk

·         Ida Glasbergen, Amsterdam


Websitebeheerder (de familiearchivaris) | op 6-04-2011


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.