familiearchivaris

Familiearchief Familie Kouseband

Mijn naam is Jan Kouseband ik ben 74 Jaar en zoek verwanten van de familie Kouseband. Toen ik een jaar of 20 was ben ik met mijn grootvader Jan Kouseband een avond bij een mijnheer in Huisduinen op bezoek geweest en deze man Arie Vlam wist veel over de familie te vertellen en we kregen veel van hem op papier. Helaas raakte dit na een aantal jaren weg en ook mijn interesse was minder geworden. Toen ik in gesprek kwam met de heer Bremer op een buren feestje wist hij mij te vertellen dat de heer Vlam inmiddels was overleden maar gaf mij een adres in Den Helder van Loek Deugd en via deze man had ik weer een prachtig begin om de stamboom op te zetten. Ik werd lid van My Heritage en heb daar onze stamboom verwerkt. Tot ik op internet wat zat te googelen zag ik deze site voorbij komen en daarom wil ik hier verder mee gaan. Het zou mooi zijn als er ook een aantal familie leden hier op in gaan om er zodoende een mooie stamboom van te kunnen maken.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Jan Kouseband.

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Jan Kouseband - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws