familiearchivaris

Familiearchief Terwijn » Nieuws » Familiearchief Terwijn met de verhalen achter de Stamboom


Naast een online Terwijn stamboom is er ook dit familiearchief van de familie Terwijn . Dit archief is alleen toegankelijk voor familieleden. 
In dit archief verschijnen de verhalen over familieleden. Als basis heb ik informatie van Wim, Lyda en Frans Terwijn genomen. Ik heb het geordend, samengevoegd en, omdat ik beeldend ben ingesteld, waar mogelijk voorzien van illustratiemateriaal. Dat maakt het lezen leuker. Soms diep ik een interessant onderwerp wat verder uit als: is er een familiewapen? Heeft een familielid een belangrijke rol gespeeld in de Franse revolutie? ....etc.

Ik ben ook bezig op het schrijversvlak en maak verhalen over onze eerste voorouders in Nederland: Pierre/Pieter Terwijn en Anna Maria Persi. Verzonnen gebeurtenissen die echter gebeurd zouden kunnen zijn en spelen tegen een historische achtergrond. Nog wel enig geduld. Er zijn pas 3 hoofdstukken in eerste opzet.

Veel plezier met het lezen van alle verhalen en het bekijken van de foto's.
Heb je leuke familie verhalen? Laat ze weten. Er moeten in jullie gezin vast ook leuke, spannende, memorabele of ontroerende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Zonde om die te laten verdwijnen in de mist van de tijd. 

Frits

 


Frits Terwijn (de familiearchivaris) | op 23-04-2017


Alleen deelnemers van dit archief kunnen alle nieuwsberichten zien en reacties plaatsen.