familiearchivaris

Vraag/antwoord » Hoe kan ik mijn Plus abonnement verlengen?

De abonnementen op Open Archieven Plus, Genealogie Online Plus, Familie Archivaris Plus en Stamboom Forum Plus zijn alle jaarabonnementen.

Heeft u uw abonnement(en) via een incassomachtiging betaald?

Enige tijd voor het aflopen van het jaar ontvangt u een e-mailbericht met de aankondiging dat uw abonnement automatisch verlengd zal worden. U kunt dus onbekommerd gebruik blijven maken van alle functies die het Plus abonnement / de Plus abonnementen u bieden.

Wilt geen verlenging van uw abonnement(en), dan kunt u uw incassomachtiging intrekken via de in het e-mailbericht genoemde link. Het Plus abonnement wordt hierna niet verlengd en zal om worden gezet naar het gratis Probeerabonnement die de extra functies van het Plus abonnement ontbeert.

Heeft u uw abonnement(en) via betaald zonder een incassomachtiging?

Enige tijd voor het aflopen van het jaar ontvangt u een e-mailbericht met de boodschap dat het abonnement niet automatisch wordt verlengd en dat u - als u een verlenging wilt - in actie moet komen. Het e-mailbericht bevat een link om uw abonnement(en) te verlengen. U komt hiermee op de Abonnementspagina waar u kunt aangeven welke Plus producten u wilt en weer deze weer kunt betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, enz.

De ingangsdatum van deze nieuwe abonnement start een dag na aflopen van het huidige abonnement (of vandaag als u niet eerder een abonnement had of het vorige abonnement al is afgelopen).


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden