familiearchivaris

Familiearchief Van Tongeren tak Zwolle

In de familie Damen, de familienaam van mijn moeder, bestaat al jaren een familiekroniek geschreven door Cor Damen. Aangetrouwd neef; Gerard Uiterwaal heeft de familie verder onderzocht en dit naar later bleek uitgegeven in boekvorm (samen met de reeds bestaande Kroniek).

Was ik niet reeds geïntresseerd dan heeft dit mij zeker verder gestimuleerd om zelf naar mijn 'roots' te gaan zoeken.

Ik ben daarom gestart met het terug zoeken van/naar mijn (onze) voorouders. Iedereen die hierin een bijdrage kan leveren nodig ik van harte uit om kennis en verhalen, die de familiegeschiedenis kunnen completeren, in te brengen.
Groet
Chris

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Chris van Tongeren. Samen met nog 6 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - Chris van Tongeren - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws