familiearchivaris

Familie Archivaris » Nieuws » Vernieuwde vormgeving en vernieuwing bij inloggen

Digitaal familiearchief met Familie ArchivarisDe website Familie Archivaris heeft een kleine metamorfose ondergaan. Op het eerste gezicht zult u het oude ontwerp nog steeds herkennen, zo is de kleurstijl, menu's en algemene opbouw behouden. Wel is de site iets breder en wat strakker. De opmaak van zustersites Genealogie Online, Stamboom Gids, Stamboom Forum en Genealogie Werkbalk hebben een soortgelijke vernieuwing ondergaan. Deze zustersites zijn nu ook prominenter in beeld: helemaal bovenin het beeld ziet u ze naast elkaar staan.

Helemaal rechtsboven ziet u een nieuw element: de aanmelden link brengt u naar de login pagina. Wanneer u via deze pagina inlogt komt u automatisch in uw familiearchief. Heeft u toegang tot meerdere familiearchieven dan krijgt u na inloggen een lijst getoond waar u een keuze kunt maken. Tevens zijn deze familie archieven (en de Uitloggen link) te vinden via het uitklap menu helemaal rechtsboven, die na inloggen verandert in uw naam. Het wisselen tussen familiearchieven kan nu heel erg snel, dus zonder eerst uit te loggen, familiearchief opzoeken en dan weer inloggen, maar gewoon één klik in het uitklap menu helemaal rechtboven!

Een andere toevoeging op de Inloggen pagina is de mogelijkheid om in te loggen via een externe website zoals Google, Facebook, Hyves of Windows Live. Als u gebruik maakt van één van deze externe websites en het e-mail adres overeenkomt met het e-mail adres zoals u op Familie Archivaris gebruikt dan kunt u ook via deze externe website inloggen op Familie Archivaris. Deze externe website geeft na inloggen aan Familie Archivaris door dat u bent ingelogd, het wachtwoord wordt niet doorgegeven. Vaak is men al ingelogd op Google, Facebook en Hyves, hierdoor gaat het inloggen op Familie Archivaris dan ook weer een stukje sneller.

De beveiliging van Familie Archivaris is naar een hoger niveau getild. U zult in uw webbrowser kunnen zien dat er een slotje wordt getoond, wat inhoudt dat de communicatie tussen uw browser en de Familie Archivaris website versleuteld wordt en niet afgeluisterd kan worden. Niet alleen uw inloggegevens maar ook de foto's/scans en familieverhalen zijn dan ook goed beveiligd.
Ander nieuws

Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u niets mist!